top of page

Кои продукти да избираме за здраве?

Updated: Jul 3, 2020

Здравейте, хора, обичащи себе си! Днес няма да Ви говоря за бизнес, а за здраве. 10 години съм в бизнеса и винаги се придържах в една единствена линия. Не разбирах и не разбирам как хората предпочитат да "икономисват" пари, като се отказват от здравето си. Как се съгласяват да се докарат до лекарския кабинет! Без нищо да са направили! Но ако Вие четете това, значи не сте се отказали от себе си. Трябва Ви само отговор на въпроса:


1. Коя компания дава най-добрите продукти?


За този въпрос всеки човек има свой отговор, аз също. Моето убеждение е, че всяка мрежова компания предлага уникални и незаменими продукти, защото само така тя може да съществува. Състезанието между тях не може да се основава на продукти. Стига да са ангажирани не към външната хубост, а към реалното здраве и да стига имат собствено производство, в подходящи климатични условия. Няма да ги цитирам по име, защото не правя реклама, не и в точно тази статия. Вие знаете дали сте избрали такава компания, дали тя е производител на суровината и дали я преработва там, където я добива или я пренася през океана в замразено състояние.

Пожелавам Ви да имате голям доход и да си купувате от всички кадърни компании

Тези, които произвеждат наистина качествени продукти за здраве. Не се подлъгвайте по призива на дистрибутора, че те са най-добри, сами си направете проучването.


2. Изберете тези, които се грижат не само за здравето Ви.


Много евтини продукти на пазара обещават чудеса. Подмамени от цената, бедните хора избират тях, без да осъзнават, че докато "спестяват", страшно много губят не само здраве, мо и паари. Не усещат пропуснатите ползи. Това е избор, който правят - да подхранят телевизионната реклама с пари, вместо тези пари да помогнат за тяхното кариерно израстване и за това на децата им. Представете си една старица пред телевизора как гледа примамливите реклами. Вместо да сподели продукта, който децата и ползват, тя избира да плати за скъпата телевизионна реклама. Но макар и да е жалко, всъщност никой не може да я вразуми...


3. Какво можем да направим


Няма рекламни послания в този пост, споделете го! Ако всичко казано тук Ви е близко и понятно, ако искате искрено да помогнете на хората да са по-здрави и по-богати, разнесете тази статия по всички мрежи, ползвайте я за себе си, напишете коя е Вашата компания, къде произвежда и преработва продуктите си и как гарантира за тяхната чистота и качество.

Напишете в коментар на коя компания вярвате.

Нека заедно да успеем!

40 views0 comments
bottom of page